Sayfalar

22 Ekim 2013

Aloe Veranın Bağırsak Gazlarına Etkisi


                Bağırsakları besleyen bezlerin gerektiği gibi çalışmaması ile yeme, içme sırasında hava yutulması bunun dışında sinirsel gerginlikler bağırsaklarda gaz oluşmasına neden olur. Bağırsak gazı ile şişkinlik oluşması bedenin verdiği tabi bir tepkidir. Çıkarılan gaz hidrojen, nitrojen, oksijen, karbon dioksit ile metan gazlarından oluşur. Her yaşta bu sorunu yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Bağırsaklarda gaz olması anında altta yatan sebebe göre iyileşme yollarına başvurmak gerekmektedir. Bağırsakta meydana gelen gaz, yenilen besinlerden kaynaklanıyorsa, beslenme düzenine dikkat etmek ve hava yutmayı azaltmak gerekmektedir. Yenilen Besinlerin gaz yapma olasılığı şahısa göre farklılık gösterir. Şayet şahıs karbonhidratları iyi sindiremiyorsa ve bağırsaklarındaki zararlı organizmaların çeşidi nedeniyle bir takım besinlerden dolayı gaz ile şişkinlik problemi yaşayabilir. Şayet sizin yedikleriniz gaz problemine neden oluyorsa, bu yiyecekleri yememeye çalışmalısınız. Bunun haricinde sigara içmek, sakız çiğnemek, takma dişlere sahip olmak, kamışla meşrubat içmek benzeri eylemlerde hava yutmayı arttıracaktır.  

                Bağırsak mantarları, vücudumuza gizlice yerleşmiş ve süratle çoğalmış asalaklardır. İlk semptomları karında şişkinlik ile tatlı düşkünlüğüdür. Mantarlar çok iyi kamufle olabildikleri için direnç sistemimizi de atlatırlar. Sıcak ile ıslak ortamları sevdikleri için, kişi Bedeni başta ince bağırsaklar onlar için elverişli ortamlardır.  

                Bağırsak gazları ile bağırsak mantarları tedavi edilmesi amacıyla tıbbi metotlar olduğu dek bitkisel tedavi yolları da vardır. Bu rahatsızlıklarda temel olarak direnç sistemimizi kuvvetlendirmek gerekmektedir. Şifalı bitkiler içinde aloevera sizlere önereceğimiz uygun bir çözümdür. Aloe vera ile öteki şifalı bitkiler ve bal karışımı ile oluşturulan, Aloevera Jel (bitki karışımlı aloe vera şurubu) uzmanların hazırladığı bu naturel yöntem, kullandığınızda bağırsak mantarlarının imha edilmesinden, alerjik hastalıklarınıza ile direnç sisteminizin güçlendirilmesine destek olacaktır. Aloe vera jel ( bitki karışımlı aloe vera şurubu ) bilir kişi ve güvenilir ellerde hazırlanmış, elverişli ortamda saklanarak sizlere sunulmuş şifalı bir içecektir. Sağlığınıza yarar sağlayacak olan bu doğal ürünü kullanmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder