Sayfalar

17 Ekim 2013

Cildinizi Beslemek İçin Aloe Vera

Çoğunlukla vücudun iç sağlığı cilde de yansır. Örneğin antibiyotik kullanan, kronik kabızlığı olan ve ağırlıklı süt ürünleri tüketenlerde genelde akne, çıban ve yağ kesesi gibi cilt problemleri görülür. Oysa sağlıklı bir diyet, çok miktarda su ve tüm vücuttan bitkilerle toksinlerin atılması sonucu cilt içten onarılabilir.

Dışarıdan bakım yapmak için en temel uygulama ölü deriyi atma ve nemlendirmedir. Çünkü çevredeki tozlar cilt üzerinde gözeneklerin arasına girerek birikir. İçerideki toksinlerin dışarı atılması da yine bu gözeneklerden gerçekleşir. Yumuşak ve kremsi bir fırçayla her gün yapacağınız masaj sayesinde yeni hücre üretimini arttırabilir ve tıkalı gözeneklere yol açan ölü derideki hücre üretimini azaltabilirsiniz. Yağlı ciltler sabah ve akşam temizliğe ihtiyaç duyarken normal ya da hassas ciltler için günde bir defa yeterlidir.

Aloe vera bitkisinden yapılan kozmetik ürünleri cilt için en faydalı olandır. Bu ürünler nemlendirir, çizgileri inceltir, kızarıkları önler, oyukları ve yara izlerini azaltır, cildin canlılığını ve parlaklığını arttırır. Aynı zamanda cildin kendini yenilemesine yardım etmesi gibi eşsiz bir özelliği olan Aloe Vera, çinko, A ve C vitamini, selenyum, magnezyum, bakır ve antioksidan maddeler içerir.

Kaynak

1 yorum:

  1. Harrah's Atlantic City - MapYRO
    Find 경산 출장마사지 Harrah's Atlantic City, Atlantic City, NJ, United States, 계룡 출장샵 United 계룡 출장마사지 States, Address: 777 Harrahs 광명 출장안마 Blvd. Oceanfront 울산광역 출장샵 Boulevard. Phone Number: +1-775566

    YanıtlaSil